Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00
 • Aditie osoasa

  Aditia osoasa este o procedura chirurgicala de adaugare os sau pentru a ajuta organismul sa produca tesut osos in zone ale maxilarului unde exista resorbtie osoasa.

 • Contraindicatii implant dentar

  Avantajele tratamentului prin implant dentar sunt numeroase si de aceea a devenit un tratament standard in stomatologia moderna. Din pacate nu toti pacientii pot beneficia de acest tip de tratament datorita contraindicatiilor dar majoritatea problemelor ce pot impiedica inserarea unui implant dentar pot fi rezolvate.

 • Grefa osoasa

  O cantitate critica de tesut osos care sa inconjoare un implant dentar este necesara pentru ca acesta sa poata fuziona (osteointegra) cu osul maxilar sau madibular, capatand stabilitatea esentiala ramanerii pe arcada o perioada cat mai indelungata de timp.

 • Implant dentar

  Implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub”, de diverse tipuri in functie de categoria din care face parte si de producator. Fiecare producator are un pret bine stabilit in functie de calitatea materialului preturile unui implant dentar variind astfel în funcție de tipul implantului ales.

 • Mini implant dentar ortodontic

  Implanturile dentare ortodontice sunt mai scurte si mai subtiri decat implanturile obisnuite si se folosesc pentru o perioada scurta de timp. Medicul implantolog insereaza aceste implanturi iar medicul ortodont leaga de aceste implanturi diferite forte pentru a controla miscarile dintilor.

 • Proteza dentara cu capse

  Proteza dentara pe capse este o evolutie in domeniu pentru ca rezolva una din problemele cele mai des semnalate de pacientii, respectiv mobilitatea.

 • Proteza dentara pe implanturi

  Puntea totala pe implante sau proteza totala stabilizata pe implante reprezinta doua metode moderne de tratamente care au menirea de a înlocui disconfortul si nemultumirea atât functionala cât si psihica, cauzata de purtarea unei proteze totale clasice.

 • Proteza pe mini implanturi dentare

  In special in cazul persoanelor in varsta, datorita edentatiei indelungate, creasta dentara osoasa se ingusteaza ceea ce face imposibil un tratament cu implant dentar. O solutie moderna in aceste situatii clinice este proteza dentara sustinuta pe mini implanturi dentare.

 • Riscuri implant dentar

  Studiile clinice asupra tratamentului cu implant dentar au aratat ca rezultatele pe termen lung sunt pozitive. Conceptia implantelor si tratamentul lor de suprafata asigura o foarte buna rezistenta si mentinerea pe loc a restaurarilor.

 • Sinus lift

  Sinus lifting-ul este o procedura chirurgicala de ridicare a podelei sinusului maxilar pentru a putea insera implantul dentar in osul maxilar. Este o procedura chirurgicala aditiva care permite cresterea cantitatii de os in zona posterioara a maxilarului.

 • Sinus lift deschis

  Sinus-lifting este o interventie chirurgicala care vizeaza imbunatatirea conditiilor pentru aplicarea implanturilor dentare la atrofia osoasa a maxilarului superior.

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie