Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00
 • Aparat dentar ceramic

  Aparatul dentar ceramic este preferat in tot mai mare masura, intrucat este mai putin vizibil decat aparatul dentar metalic. Aparatul ortodontic ceramic este confortabil si foarte eficient in alinierea dintilor.

 • Aparat dentar metalic

  Aparatul ortodontic metalic este cel mai des intalnit tip de aparat dentar. Este potrivit pentru cei ce nu sunt alergici la metale si este apreciat pentru robustete si pretul mai mic decat al altor tipuri de aparate dentare fixe.

 • Aparat dentar safir

  Aparatul dentar de safir este transparent si rezistent. Nu este la fel de vizibil precum celelalte tipuri de aparate dentare fixe, mai ales daca aveti dintii albi, dar are un dezavantaj: pretul destul de ridicat.

 • Aparat Incognito

  Aparatul dentar invizibil este realizat in urma analizei si scanarii computerizate a mulajului danturii, intr-un singur laborator din lume, aflat in GERMANIA si se poate monta numai de specialisti acreditati de catre Dr. Dirk Wiechmann. Desi este un aparat dentar fix, designul personalizat al acestuia face ca disconfortul cauzat de acomodarea cu aparatul dentar invizibil sa fie minim si de foarte scurta durata.

 • Mini implant dentar ortodontic

  Implanturile dentare ortodontice sunt mai scurte si mai subtiri decat implanturile obisnuite si se folosesc pentru o perioada scurta de timp. Medicul implantolog insereaza aceste implanturi iar medicul ortodont leaga de aceste implanturi diferite forte pentru a controla miscarile dintilor.

 • Tipuri de aparate dentare

  Aparatele dentare sunt dispozitive folosite de medicul ortodont pentru îndreptarea, alinierea sau corecta poziționare a dinților. Cu ajutorul aparatelor dentare se poate obtine zambetul "hollywoodian" pe care il dorim contribuind totodata si la imbunatatirea sanatatii orale.

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie