Luni - Vineri: 9:00 - 20:00, Sambata: 9:00 - 14:00

Selectați limba dvs

Dr. Raluca DRAGHICI

Asistent Universitar, Medic Primar Protetica Dentara, PhD in stiinte medicale, Competenta implantologie, Medic medicina generala.

Rol
Fondator si medic coordonator
Online

Experienta

După absolvirea facultății de stomatologie și-a continuat studiile și a obținut diploma de doctor în medicină generală. După câțiva ani de practică în stomatologia generală, și-a continuat cariera academică cu un doctorat în protetică și rezidențiat în același domeniu. În 2010 a fondat Office Dent, unde lucreaza alaturi de o echipă de profesioniști cu aceeași mentalitate, care împreună oferă proceduri de tratament complexe unui număr tot mai mare de pacienți. În 2013, a fondat Science Studies, un ONG a cărui misiune este de a organiza cursuri și ateliere de lucru în domeniul stomatologiei pentru a sprijini dezvoltarea profesională.

Educatie

  • 2006 - Licențiat al Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
  • 2009 - Atestat de studii complementare in implantologie - Centrul national de perfectionare in domeniul sanitar, Bucuresti
  • 2010 - Licențiat în Medicină Generală – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
  • 2014 - Compact Curriculum of Gnatology and Functional Therapy - prof. Meyer - University of Griefswald
  • 2015 - Doctor in Stiinte Medicale - specializarea protezare totala – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
  • 2016 - VieSID Curriculum International - Dr. Verdes - Viena School of Interdisciplinary Denstistry (VIESID)
  • 2017 - Mini-residency Program of Oro-Facial Pain, prof. Jeffrey Okeson - University of Kentucky
  • 2017 - Medic Specialist Protetica Dentara - Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
  • 2023 - Asistent Universitar catedra Protetica Dentara - Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
  • 2024 - Master in Orofacial Pain and Temporo Mandibular Disorders, Prof. Manfredini - University of Siena

Programează o consultație

Pentru că respectăm timpul pacienților noștri lucrăm doar în sistem de programări. Completează formularul și te contactăm pentru confirmare sau apelează-ne la telefon și stabilim împreună.

Office Dent este o moderna clinica de stomatologie in Ploiesti care ofera servicii stomatologice complexe. O echipa de medici pasionati de meseria lor au grija ca fiecare pacient sa beneficieze de cel mai bun tratament la fiecare vizita – obiectivul nostru este STOMATOLOGIE DE CALITATE in care medicul ASCULTA problemele pacientului si impreuna aleg cel mai bun tratament. Dorim sa va simtiti comfortabil si relaxati de fiecare data cand veniti la stomatolog si va acordam toata atentia necesara pentru a obtine zambetul de care aveti nevoie.