Implantul dentar este o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si asigura suportul pentru realizarea de coroane sau punti dentare. Implantul dentar este recomandat atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

implant-dentar

Implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub”, de diverse tipuri in functie de categoria din care face parte si de producator. Fiecare producator are un pret bine stabilit in functie de calitatea materialului. Costurile unui implant dentar variază în funcție de tipul implantului ales, iar clinica noastra vă pune la dispoziție mai multe soluții financiare, dintre care o puțeti alege pe cea care vi se potrivește.

Aplicarea unui implant dentar este o investitie pentru viitor si pentru calitatea vietii dumneavoastra. Noii dinti sustinuti de un implant dentar vor creea aceeasi senzatie ca si dintii naturali. Tratamentul de inserare a unui implant dentar va va scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor.

Producatori implant dentar

În afara costurilor avantajoase ale implantului dentar Alpha-Bio, acesta poate fi integrat în mod natural în cavitatea orală, reducând perioada de recuperare. Acest tip de implant dentar este rezistent pentru o perioadă lungă de timp.

 

Implantul dentar Nobel Biocare - Reprezintă una dintre cele mai bune soluții de implantologie dentară, folosită de peste 30 de ani de către milioane de oameni din toată lumea.

 

Straumann (Elveția) este una dintre companiile de top în implant dentar și în regenerarea țesuturilor, fiind recunoscută pentru procedurile de implant dentar realizate într-o singură etapă la nivel tisular. Implantul dentar Straumann oferă o legatură puternică și precisă între bonturi și implanturi.

 

Avantaje implant dentar

  • investitie de viitor in calitatea vietii dvs
  • Va poate scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor
  • Pastreaza intacti dintii vecini celui lipsa
  • Stimuleaza functional osul, care nu se mai resoarbe/ atrofioaza