Luni - Vineri: 9:00 - 20:00, Sambata: 9:00 - 14:00

Selectați limba dvs

Aparate Dentare

Medicul ortodont se ocupa cu diagnosticul, prevenirea si tratamentul anomaliilor dento-maxilare – dintii strambi, distanti sau inghesuiti, maxilare deformate. Ortodontia presupune indreptarea si corectarea pozitiei defectuoase a dintilor cu ajutorul aparatelor dentare.

Programează o consultație

Pentru că respectăm timpul pacienților noștri lucrăm doar în sistem de programări. Completează formularul și te contactăm pentru confirmare sau apelează-ne la telefon și stabilim împreună.

Office Dent este o moderna clinica de stomatologie in Ploiesti care ofera servicii stomatologice complexe. O echipa de medici pasionati de meseria lor au grija ca fiecare pacient sa beneficieze de cel mai bun tratament la fiecare vizita – obiectivul nostru este STOMATOLOGIE DE CALITATE in care medicul ASCULTA problemele pacientului si impreuna aleg cel mai bun tratament. Dorim sa va simtiti comfortabil si relaxati de fiecare data cand veniti la stomatolog si va acordam toata atentia necesara pentru a obtine zambetul de care aveti nevoie.