Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Lucrari dentare

Coroane dentare, proteze fixe pe implant sau capse, pivot - sunt solutii de tratamente protetice care refac functia masticatorie.

proteza dentara scheletata

Proteza scheletata este un mijloc eficient si modern de reabilitare a edentatiei (lipsa unuia sau a mai multor dinti) la pacientii la care implantul dentar este contraindicat fie din cauze generale (diabet, boli cardiovasculare, fumat) sau locale (igiena bucala necorespunzatoare, 'lipsa' osului necesar inserarii implantului, vecinatatea unor elemente anatomice importante care nu permit introducerea acestuia).

Proteza dentara scheletata este o lucrare dentara complexa de mare finete, care implica o parte fixa (o punte dentara pe dintii restanti) si o parte mobilizabila. Aceasta parte mobilizabila arata ca o proteza partiala, dar are un schelet metalic subtire care uneste bazele partilor edentate si care ocoleste dintii restanti. Pe dintii limitanti breselor (dintii de la extremitatile puntii) se monteaza niste sisteme speciale (culise, capse, telescoape), prin care proteza dentara scheletata este fixata de punte.


Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie