Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Stomatologie digitala

Tehnologii stomatologice precum scanner si laser dentar, imagistica dentara digitala, lampa Zoom, CEREC CAD/CAM ce permit tratamente mai rapide si eficiente.

Scannerul intraoral realizează amprenta digitală direct în cavitatea bucală a pacientului fără a mai fi nevoie de utilizarea materialelor de amprentă care erau destul de greu suportate și impuneau proceduri mai numeroase. În plus, timpul de realizare a lucrării dentare este redus considerabil putându-se realiza coroane sau lucrări protetice în aceeași zi.

Vizualizarea modelelor 3D pe ecranul computerului înainte de a fi realizate efectiv aduce posibilitatea verificării până la ultimul detaliu de către toată echipa de profesioniști implicată, lucrările rezultate prin utilizarea sistemelor CAD/CAM fiind de o acuratețe maximă (marja de eroare < 10 microni), fiind in același timp mult mai rezistente.

CEREC Scanner Intraoral

În cadrul clinicii OfficeDent folosim sistemul Sirona CEREC lider mondial in domeniu ce permite transmiterea în mod automat a nuanței de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta dentară.

În plus, acest timp de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al vizualizării 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur, și elimină eroarea umană aproape complet.

Realizarea designului și a confecționării pieselor dentare protetice cu ajutorul computerului determină o viteză mult mai mare de realizare datorită micșorării numarului de etape implicat in realizarea acestui tip de restaurări.


Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie