Aparatul dentar cu bracket-uri din safir este un aparat dentar discret, aproape invizibil! Acestea sunt mici piese care se lipesc pe dinti si care permit fixarea unor arcuri sau ligaturi cu ajutorul carora se indreapta dintii.

Unele dintre cele mai inovatoare si moderne tipuri de bracket-uri sunt cele din safir. Bracket-urile aparatului dentar din safir sunt transparente, astfel ca nu se pot distinge de la distanta. Safirul este al doilea mineral ca duritate, dupa diamant, astfel ca este ideal pentru aparatele dentare. Pentru acest aparat dentar, fiecare cristal de safir este prelucrat si slefuit la temperaturi ridicate, pentru a obtine un bracket clar si dur.

Purtarea aparatului dentar poate reda un zambet impecabil, insa faptul ca este vizibil poate determina de multe ori amanarea purtarii lui si, implicit, amanarea transformarii zambetului.

3 motive pentru a alege aparatul dentar cu bracket-uri din safir

  • Este discret, mai putin vizibil; bracket-urile acestui aparat dentar sunt realizate dintr-un cristal transparent, care il fac aproape invizibil, desi se aplica pe partea exterioara a dintilor.
  • Este o varianta mai estetica.
  • Este foarte usor de purtat.