Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00
 • Proteza dentara

  Refacerea functiei masticatorii se poate realiza cu ajutorul protezei dentare. Masticatia cu ajutorul protezei dentare dentare nu este ideala din punct de vedere al confortului dar reprezinta un compromis viabil atunci cand situatia clinica nu permite realizarea unor lucrari fixe sprijinite pe dintii restanti sau pe implanturi dentare.

 • Proteza dentara cu capse

  Proteza dentara pe capse este o evolutie in domeniu pentru ca rezolva una din problemele cele mai des semnalate de pacientii, respectiv mobilitatea.

 • Proteza dentara elastica

  Proteza dentara elastica este din ce in ce mai folosita in defavoarea clasicelor proteze dentare din acril. Avantajele unei proteze elastice sunt multiple, dar inglobând o tehnologie mai noua, inca nu este atât de accesibila din punct de vedere al pretului

 • Proteza dentara mobila

  Proteza dentara mobila este una dintre cele mai folosite metode de inlocuire a dintilor. Ea este folosita in special atunci cand pacientul are multi dinti lipsa si "nu mai are legaturi" pentru a beneficia de o proteza fixa.

 • Proteza dentara pe implanturi

  Puntea totala pe implante sau proteza totala stabilizata pe implante reprezinta doua metode moderne de tratamente care au menirea de a înlocui disconfortul si nemultumirea atât functionala cât si psihica, cauzata de purtarea unei proteze totale clasice.

 • Proteza dentara scheletata

  Proteza dentara mobilizabila (scheletata) are elemente de sprijin mixt pe suportul gingivo-osos dar si pe dintii restanti. Acestia trebuie consolidati cu lucrari dentare care au sisteme speciale de prindere ale protezei scheletate.

 • Proteza pe mini implanturi dentare

  In special in cazul persoanelor in varsta, datorita edentatiei indelungate, creasta dentara osoasa se ingusteaza ceea ce face imposibil un tratament cu implant dentar. O solutie moderna in aceste situatii clinice este proteza dentara sustinuta pe mini implanturi dentare.

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie