Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00
  • Artroscopie

    Articulatia temporo-mandibulara conecteaza maxilarul inferior (mandibula) de osul temporal al craniului, fiind atasata de fiecare parte a fetei, imediat sub ureche. Aceasta articulatie este flexibila permitand maxilarului sa se miste de sus in jos, in fiecare parte si facilitand procese ca vorbit, mestecat si chiar cascat. Muschii atasati in jurul articulatiei temporo-mandibulare controleaza pozitia si miscarea maxilarului

  • Chirurgie ortognata

    Atunci cand oasele maxilare nu se intalnesc corect, producand o ocluzie defectuoasa, este nevoie de chirurgie ortognatica. Chirurgia ortognatica repozitioneaza oasele fetei intr-un optim echilibru si imbunatateste fizionomia. Scopul chirurgiei ortognatice este de a corecta structura faciala, reconstruind o ocluzie corecta si dand o functionalitate optima dintilor.

  • Chirurgie parodontala regenerativa

    Este o metoda chirurgicala de tratare a bolii parodontale care are drept scop regenerarea tesuturilor osoase si moi in vederea obtinerii unei situatii clinice favorabile plasarii de implanturi
  • Contraindicatii implant dentar

    Avantajele tratamentului prin implant dentar sunt numeroase si de aceea a devenit un tratament standard in stomatologia moderna. Din pacate nu toti pacientii pot beneficia de acest tip de tratament datorita contraindicatiilor dar majoritatea problemelor ce pot impiedica inserarea unui implant dentar pot fi rezolvate.

  • Extractie molar minte

    Cea mai frecventă intervenţie chirurgicală întâlnită în stomatologie este extracţia dentară. Când un dinte este distrus şi nu mai poate fi refăcut sau există complicaţii la nivelul radacinii dentare – complicatii periapicale - atunci dintele trebuie extras. Dintele extras se poate înlocui cu un implant dentar sau cu o punte dentară.

  • Grefa osoasa

    O cantitate critica de tesut osos care sa inconjoare un implant dentar este necesara pentru ca acesta sa poata fuziona (osteointegra) cu osul maxilar sau madibular, capatand stabilitatea esentiala ramanerii pe arcada o perioada cat mai indelungata de timp.

  • Implant dentar

    Implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub”, de diverse tipuri in functie de categoria din care face parte si de producator. Fiecare producator are un pret bine stabilit in functie de calitatea materialului preturile unui implant dentar variind astfel în funcție de tipul implantului ales.

  • Proteza pe mini implanturi dentare

    In special in cazul persoanelor in varsta, datorita edentatiei indelungate, creasta dentara osoasa se ingusteaza ceea ce face imposibil un tratament cu implant dentar. O solutie moderna in aceste situatii clinice este proteza dentara sustinuta pe mini implanturi dentare.

  • Riscuri implant dentar

    Studiile clinice asupra tratamentului cu implant dentar au aratat ca rezultatele pe termen lung sunt pozitive. Conceptia implantelor si tratamentul lor de suprafata asigura o foarte buna rezistenta si mentinerea pe loc a restaurarilor.

  • Sinus lift

    Sinus lifting-ul este o procedura chirurgicala de ridicare a podelei sinusului maxilar pentru a putea insera implantul dentar in osul maxilar. Este o procedura chirurgicala aditiva care permite cresterea cantitatii de os in zona posterioara a maxilarului.

  • Sinus lift deschis

    Sinus-lifting este o interventie chirurgicala care vizeaza imbunatatirea conditiilor pentru aplicarea implanturilor dentare la atrofia osoasa a maxilarului superior.

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie