Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Ascultam parerile si feedback-ul pacientilor nostrii

Dupa terminarea tratamentelor in cadrul clinicii Office Dent, unii dintre pacientii nostri aleg sa isi impartaseasca experienta lor. Le multumim sincer pentru mesajele lor si promitem sa invatam si sa ne imbunatatim in continuare.

  • Nume pacient: Ionescu A
  • Locatie: Prahova

Sunt o persoana care a avut si continui sa am probleme cu dantura. Norocul meu a fost ca am ajuns la clinica OfficeDent. Eram stresata, aveam dureri si o stare de discomfort psihic pentru ce probleme aveam. In mintea mea nestiutoare ziceam “gata...am ajuns deja la proteze mobile la nici 36 de ani”. Ei ... dupa prima consultatie, toate aceste ganduri au inceput sa dispara. Am iesit increzatoare, plina de optimism din cabinet.

Doamna doctor Raluca Draghici imi facuse un plan de tratament in urma caruia rezulta ce cautam: un zambet frumos si o masticatie sanatoasa. Sunt prima pacienta care a efectuat implant dentar la aceasta clinica. Si dupa primul, au mai urmat inca trei implanturi dentare, toate cu rezultate pozitive si dureri minime (ca o paranteza va pot spune ca dupa operatia de implantare am avut dureri de zece ori mai mici decat atunci cand faceam cate un abces dentar).

Dupa cele patru implanturi dentare si multe alte interventii (aditii de os, sinus lifting, extractii, obturatii si tratamente de canal, reconstructii de bont etc.) problemele mele s-au rezolvat: gestul de a pune mana la gura atunci cand zambesc a disparut si totodata avand o masticatie corecta s-au rezolvat si problemele digestive (aparute in urma unei masticatii incorecte). Iar durerea ... ce sa spun, nu-mi mai aduc aminte ce este durerea de dinti, desi multe au fost noptile albe din cauza acesteia.

Doamna doctor Raluca Draghici impreuna cu ceilalti colegi ai sai (incepand de la medici pana la secretara) sunt in primul rand OAMENI. OAMENI care tin cont de starea psihica si sensibilitatea pacientului, OAMENI cu suflet si profesionalism la cel mai inalt nivel. Odata ce ajungi aici ramai impresionat de atmosfera calduroasa si familiala a echipei, calmul si rabdarea pe care o au si nu in ultimul rand sterilitatea materialelor si a manevrelor care sunt necesare.

Multumesc OfficeDent ca mi-ai redat increderea in mine! Merita sa faceti o prima consultatie pentru a va convinge de profesionalismul, disponibilitatea si punctualitatea acestei clinci dentare. O sa spuneti “despre costuri nu vorbeste nimeni?”. Nimic nu e gratis pe lumea asta, dar merita sa investiti intr-un zambet frumos!


Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie