Acid hialuronic

Categorii
acid hialuronic

Pe masura ce inaintam in varsta semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente. Acestea sunt recunoscute ca fiind ridurile sau cutele nazolabiale. Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresie fetei, rezultatul fiind o expresie mult mai tanara.

Aceste injectii confera volum si in acelasi timp indeparteaza ridurile . Cele mai cunoscute substante de acest tip sunt colagenul si acidul hialuronic. Acidul hialuronic este prezent in majoritatea organismelor umane asigurand volum pielii.

Cu timpul acesta dispare de la nivelul pielii datorita unor factori intrinseci (varsta, sex, statusul extrogenic), dar si factori extrinseci (variatii de temperatura, vant, soare, medicamente) determinand aparitia ridurilor. Tratamentul cu acid hialuronic este recomandat adultilor de toate varstele. Poate fi folosit in cazul ridurilor fine pentru refacerea conturului fetei, dar si pentru prevenirea aparitiei ridurilor si imbunatatirea conturului buzelor.

Rezultatele obtinute dureaza 6 luni sau mai mult in functie de tipul de piele, stilul de viata, varsta. Majoritatea pacientilor opteaza pentru un nou tratament dupa un an in cazul ridurilor sau dupa 6 luni in cazul injectarii la nivelul buzelor.