Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Scannerul intraoral digital este fără îndoială cea mai nouă tehnologie din stomatologie cu ajutorul căreia reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament precum amprentele dentare. Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital crește calitatea lucrării finale iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă.

Scannerul intraoral realizează amprenta digitală direct în cavitatea bucală a pacientului fără a mai fi nevoie de utilizarea materialelor de amprentă care erau destul de greu suportate și impuneau proceduri mai numeroase. În plus, timpul de realizare a lucrării dentare este redus considerabil putându-se realiza coroane sau lucrări protetice în aceeași zi.

Vizualizarea modelelor 3D pe ecranul computerului înainte de a fi realizate efectiv aduce posibilitatea verificării până la ultimul detaliu de către toată echipa de profesioniști implicată, lucrările rezultate prin utilizarea sistemelor CAD/CAM fiind de o acuratețe maximă (marja de eroare < 10 microni), fiind in același timp mult mai rezistente.

CEREC Scanner Intraoral

În cadrul clinicii OfficeDent folosim sistemul Sirona CEREC lider mondial in domeniu ce permite transmiterea în mod automat a nuanței de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta dentară.

În plus, acest timp de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al vizualizării 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur, și elimină eroarea umană aproape complet.

Realizarea designului și a confecționării pieselor dentare protetice cu ajutorul computerului determină o viteză mult mai mare de realizare datorită micșorării numarului de etape implicat in realizarea acestui tip de restaurări.


Vizualizeaza intreaga echipa medicala si cauta dupa specializare.

Vino la o consultatie pentru un plan de tratament personalizat!

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie