Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Tratamentul stomatologic cu laser este cel mai modern din domeniul stomatologiei, fiind o tehnică non-invazivă, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă. Laserul dentar EPIC™ X Biolase reduce semnificativ sângerarea in terapia parodontală nechirurgicală și perioada de recuperare post-procedură asigurând rate înalte de succes ale tratamentului.

 

Tratamentul de terapie parodontală nechirurgicală reprezintă igienizarea subgingivală atentă a rădăcinilor dinților pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul de la nivelul pungilor parodontale profunde netezind astfel rădăcina și eliminând toxinele bacteriene.

Laserul stomatologic Biolase Epic este cel mai performant dispozitiv în domeniu și completează terapia parodontală nechirurgicală prin multiple avantaje:

Biolase Epic X - Laser stomatologic
  • efect bactericid puternic ce reduce eficient culturile bacteriene subgingivale
  • slăbește legătura dintre tartru și dinte, ajutând astfel la îndepărtarea tartrului
  • vaporizează țesutul granulomatos
  • îmbunătățește adeziunea fibroblaștilor la rădăcină
  • ajută la reatașarea gingiei
  • favorizează formarea de os

Laserul diodă vizează în mod special țesuturile gingivale nesănătoase. Energia laserului este bine absorbită de melanină, hemoglobină și alți cromofori care sunt prezenți în boala parodontală. Tratamentele cu laser oferă beneficii care ajută la vindecarea răspunsului cronic inflamator în pungile parodontale. Această intervenție funcționează bine în tratarea parodontitei ușoare sau moderate. Pacienții pot fi tratați într-un mod minim invaziv, fără intervenții chirurgicale.

După cum spune și numele, laserul Biolase poate fi folosit și ca biostimulator, având un efect de grăbire a vindecării, de ameliorare a durerii, de stimulare a producției de colagen și efect anti-inflamator general.


Vizualizeaza intreaga echipa medicala si cauta dupa specializare.

Vino la o consultatie pentru un plan de tratament personalizat!

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie