Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Reprezintă un tratament restaurativ sau cosmetic prin care se schimbă estetica zambetului îmbunătățind armonia, culoarea și forma dinților. Dacă doriți un zâmbet mai strălucitor, mai armonios sau pur și simplu diferit, tratamentul cu fațete dentare este soluția ideală. Aceste fațete dentare sunt minim-invazive, delicate, extrem de rezistente și longevive. Culoarea de fațete dentare este permanentă și nu se schimbă în timp.

Faţetele dentare sunt nişte mici piese protetice ce îmbracă dintele pe faţa lui exterioară. Cu ajutorul lor medicul stomatolog în colaborare cu tehnicianul dentar corectează culoarea, textura, forma dinţilor și într-o mica măsură poziţia lor. Putem obţine celebrul “Hollywood smile”, alb strălucitor, cu dinţi perfect egali şi poziţionaţi “la linie” sau putem obţine diferenţe mai mici, efecte de suprafaţă, naturale, pentru cei care optează pentru un zâmbet mai discret, însă de asemenea perfect.

{twenty}fatete_before.jpg:fatete_after.jpg{/twenty}

În ce cazuri se pot folosi fațete dentare? Fațete dentare sau fațete ceramice sunt un excelent remediu pentru dinții tociți, sparți, spațiați, pătați sau înghesuiți. Când ne dorim ca albul dinţilor noştri să fie impecabil şi de durată, când avem mici defecte de poziţie şi nu vrem sau nu putem să purtăm un aparat ortodontic, când avem cariuţe mici şi multe la nivelul dinţilor frontali a căror tratare cu plombiţe ar duce la un “mozaic” de culori. Când avem dinţi mici şi îi vrem puţin mai mari, când avem spaţii interdentare, în principiu oricând ne dorim o dantură impecabilă, care să adauge un strop de strălucire chipului.

Fatete Dentare

Fațetele dentare sunt considerate restaurări pe termen lung (durata medie de viață este de 15 ani) care protejează dinții și întăresc frumusețea zâmbetului dumeavoastră. Dinții vor avea culoarea, dimensiunea și forma dorite cu un sacrificiu minim de substanță dentară și în timp scurt.


Vizualizeaza intreaga echipa medicala si cauta dupa specializare.

Vino la o consultatie pentru un plan de tratament personalizat!

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie